Fork me on GitHub Fork me on GitHub Fork me on GitHub
search
Personeelsbeleid
Aan de basis van een goedlopend bedrijf en een hoge productkwaliteit staan vakbekwame, gemotiveerde medewerkers. Wemeco selecteert haar medewerkers dan ook niet alleen op strikte kwalificaties, maar ook op karakter opdat ze goed passen binnen de aanwezige bedrijfscultuur. Verder investeert Wemeco voortdurend in opleidingen voor haar medewerkers, zodat medewerkers zich kunnen ontplooien en doorgroeien terwijl de kwaliteit en effectiviteit van de onderneming wordt verhoogd.

Binnen de heersende informele bedrijfscultuur van Wemeco zijn alle medewerkers persoonlijk verantwoordelijkheid voor hun werk. Dit geeft hen de mogelijkheid om hun eigen werk in te delen en hier zelf over na te denken. Deze vorm van vrijheid creëert een intrinsieke motivatie bij de medewerkers waarvan zowel werknemers als Wemeco van profiteren.

Wemeco hecht veel waarde aan het informeren van haar medewerkers over de gang van zaken binnen het bedrijf. Dit doet men door het maandelijks uitgeven van een bedrijfskrant waar alle ontwikkelingen in genoemd worden, om het even of het positieve of negatieve zaken betreft. Daarnaast hebben alle medewerkers toegang tot hun eigen persoonlijke website, dat hen de mogelijkheid geeft alles na te kijken op het gebied van eigen prestaties en functioneren, maar ook om ideeën te deponeren over zaken die volgens hen kunnen worden verbeterd. Het zal niet de eerste keer zijn dat degenen die direct bij de productie betrokken zijn, de doorbraken in het verbeteren van productieproces weten te realiseren!

Betrokkenheid van haar werknemers wordt als zeer belangrijk beschouwd door Wemeco. Om dit te bewerkstelligen wordt er gewerkt met zogenaamde verbeterteams (volgens de Kaizen methode) die de meest cruciale bedrijfsprocessen nog eens tegen het licht houden om te optimaliseren. Hierdoor voelen de medewerkers zich meer betrokken bij het proces en hebben ze invloed op de verbetering ervan.

Wemeco
Nieuws
Polen
Bedrijfsgegevens
Over Wemeco
Bedrijfsagenda
Vacatures
Voorwaarden
Bewerkingen
Metaalbewerking
Assemblage
Ontwikkeling
Machinepark
Markten/Branches
Markten/Branches
Downloads
Productinfo
Software
Studenten
Links
Wemeco links
Media
Branche links
Polen links
Overige links
Contact
NAW Nederland
Route Nederland
NAW Polen
Route Polen
Website
Wemeco
Login
Privacybeleid
Voorwaarden
Sitemap
Wemeco Nederland B.V.

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo (Ov)
Nederland

Tel.:  +31 74 250 47 81
Fax:  +31 74 250 47 88

info@wemeco.com

©2000-2022 Wemeco All rights reserved. Designed by Wemeco
Bijgewerkt op: 16:11 2020-06-05 Versie 2.4.131122
Pagina generatie tijd: 0.097