Fork me on GitHub Fork me on GitHub Fork me on GitHub
search
Kwaliteit
Een definitie van kwaliteit is: "de mate waarin een product of dienst voldoet aan de verwachtingen van de klant". Deze definitie geeft direct een aantal aanknopingspunten voor het kwaliteitsbeleid van Wemeco. Zo kan men kijken vanuit het gezichtspunt van het product op zich maar is het ook mogelijk de klant en haar verwachtingen als uitgangspunt te nemen.

Bij Wemeco wordt er veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de diverse processen; er wordt gestreefd naar continue verbetering en ook moderne kwaliteitsmethodieken zoals Kaizen vinden hun weg.

Kwaliteit loopt als een rode draad door onze organisatie. Wemeco als bedrijf is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Echter, uiteindelijk zeggen geoptimaliseerde processen en certificeringen weinig als de werknemers vakonbekwaam zijn. 
Daarom worden onze mensen voortdurend opgeleid en beschikken zij over de nodige certificaten. Wemeco mag zich gelukkig prijzen met een hoge mate van vakmanschap onder haar medewerkers.

Tenslotte zal Wemeco al het mogelijke in het werk stellen om te voldoen aan de verwachtingen van de klant, ook op het gebied van kwaliteit. Dit betekent meedenken met haar klant om de kwaliteitseisen van de producten en levering en dergelijke vast te stellen. Maar Wemeco gaat verder: niet zelden komt de engineeringafdeling van Wemeco met verbetervoorstellen om het product aan te passen, teneinde uw verwachtingen te overtreffen met een verbeterd product geproduceerd door vakmensen met dezelfde hoge kwaliteit die u van Wemeco gewend bent!

Wij zijn ISO9001:2008 gecertificeerd
 
ISO 9001 certificaat verlengd
Na een goed verlopen audit is ons ISO 9001 certificaat weer met drie jaar verlengd.
Certificaten

 ISO 9001:2008 Certificaat


Wemeco
Nieuws
Polen
Bedrijfsgegevens
Over Wemeco
Bedrijfsagenda
Vacatures
Voorwaarden
Bewerkingen
Metaalbewerking
Assemblage
Ontwikkeling
Machinepark
Markten/Branches
Markten/Branches
Downloads
Productinfo
Software
Studenten
Links
Wemeco links
Media
Branche links
Polen links
Overige links
Contact
NAW Nederland
Route Nederland
NAW Polen
Route Polen
Website
Wemeco
Login
Privacybeleid
Voorwaarden
Sitemap
Wemeco Nederland B.V.

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo (Ov)
Nederland

Tel.:  +31 74 250 47 81
Fax:  +31 74 250 47 88

info@wemeco.com

©2000-2020 Wemeco All rights reserved. Designed by Wemeco
Bijgewerkt op: 15:20 2019-02-07 Versie 2.4.131122
Pagina generatie tijd: 0.189