Fork me on GitHub Fork me on GitHub Fork me on GitHub
search
Donny over Donny
Op 19 augustus ben ik begonnen met SquashAcademie bij ‘Meersquash in Hoofddorp. Ik ben Donny van Hal en ben 16 jaar oud, speel vanaf me negende squash en vind het een super leuke sport. Dat komt vooral omdat je bij squash op vele gebieden sterk moet zijn: Mentaal, Fysiek, Techniek en Conditioneel. Ik zit ook in Hoofddorp op school, het Haarlemmermeerlyceum. Zit nu in mavo 4 mijn examenjaar. Mijn school is LOOT-school en ik kan sport en school daardoor goed combineren.

Inmiddels heb ik er al drie weken op zitten van de academie en tot nu toe bevalt het me goed en voel/zie ik dat ik stappen vooruit maak en ook dat ik goed spel laat zien. 
Wat houdt de SquashAcademie in?
De SquashAcademie houdt in dat je alleen maar bezig ben met school en squash, als je niet op één van deze plekken bent dan ben je thuis aan het slapen. Met de Academie heb je veel meer extra dingen dan dat je gewoon de regelurieren trainingen bij de club doet. Zo krijg ik voor elke week mijn schema met daarin me trainingen die ik moet volgen voor die week. Elke week heb ik verschillende trainingen: solo training, groeps training, fysieke training en privé training met me trainster.

Ook krijgen we huiswerk begeleiding op de squashclub. Meestal hebben we twee trainingen op een dag en tussen die trainingen hebben we dan huiswerkbegeleiding.
Kortom de SquashAcademie is vergelijkbaar met de Ajaxopleiding.
De doelstellingen van de Academie is dat de spelers opgeleid worden om deel te kunnen nemen aan Europese en Wereld kampioenschappen. En daar een hoge plek kunnen behalen. 
Competitie Heren
Met squash heb je verschillende klasses en divisie’s. Het begint bij de eredivisie, dan komt eerstedivisie › tweededivisie › promotieklasse › eersteklasse › tweedeklasse en derdeklasse. Je speelt in een team van 8 spelers en elke vrijdag avond spelen er dan 4 mensen uit je team.

Ik speel dit jaar in de tweededivisie, ik speel bijna elke vrijdag voor me team. Aankomende vrijdag (13 september) beginnen we met een uit wedstrijd in Alkmaar.
Goed eerste toernooi in Rotterdam
Vorige week zaterdag (7 september) vond in Rotterdam het DoubleAR ten toernooi plaats. Dit is een toernooi voor senioren. Bij senioren toernooien heb je altijd 8 categorien: Heren A,B,C,D en Dames A,B,C,D.

Ik speelde mee met Heren B. We begonnen in poultjes van 4, ik won alle drie me wedstrijden met 3-0. Toen stond ik in de halve finale tegen de nummer 1 geplaatst, zelf was ik 2de geplaatst en dus zou het een spannende partij worden. Maar ook deze partij wist ik te winnen met 3-0. Nu stond de finale te wachten tegen een Pool. Helaas had ik deze wedstrijd verloren, had nog wel een game gepakt en het werd uiteindelijk 3-1. Ik was 2de geëindigd en was blij met deze prestatie en het was een goed begin van het seizoen.

Mijn volgende toernooi is Delft ook daar speel ik Heren B.
Actie film Donny van Hal Donsquash
Een mooi filmpje van Donny van Hal in Actie. 
Donny in SquashLive
Donny van Hal staat “In The Spotlicht” in de SquashLive!
Donny op Facebook
     
Squash Nieuws

 2015-03 Squash Nieuws DvH

 2015-01 Squash Nieuws DvH

 2014-03 Squash Nieuws DvH

 2014-01 Squash Nieuws DvH

 2013-01 Squash Nieuws DvH


Wemeco
Nieuws
Polen
Bedrijfsgegevens
Over Wemeco
Bedrijfsagenda
Vacatures
Voorwaarden
Bewerkingen
Metaalbewerking
Assemblage
Ontwikkeling
Machinepark
Markten/Branches
Markten/Branches
Downloads
Productinfo
Software
Studenten
Links
Wemeco links
Media
Branche links
Polen links
Overige links
Contact
NAW Nederland
Route Nederland
NAW Polen
Route Polen
Website
Wemeco
Login
Privacybeleid
Voorwaarden
Sitemap
Wemeco Nederland B.V.

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo (Ov)
Nederland

Tel.:  +31 74 250 47 81
Fax:  +31 74 250 47 88

info@wemeco.com

©2000-2019 Wemeco All rights reserved. Designed by Wemeco
Bijgewerkt op: 15:20 2019-02-07 Versie 2.4.131122
Pagina generatie tijd: 0.259