Fork me on GitHub Fork me on GitHub Fork me on GitHub
search
Metaalbewerking
Voor het bewerken van metaal (staal, aluminium en RVS) heeft Wemeco een zeer modern en uitgebreid machinepark tot haar beschikking. Kijk hier voor een overzicht van onze productiemogelijkheden.
Assemblage
Wemeco beidt, met de goed uitgeruste assemblageafdeling, haar klanten de mogelijkheid om hun product zo compleet mogelijk af te laten leveren. Ook verzorgen wij graag de inkoop van niet metaaldelen, de verpakkingsmaterialen en de logistiek.
Machinepark
Hier vindt u een uitgebreide omschrijving van ons machinepark en de productie capaciteiten/mogelijkheden waarover wij beschikken.
Markten en branches
Wemeco levert toe aan een groot aantal verschillende marktsegmenten uit diverse branches. Kijk hier voor een overzicht van de verschillende branches en de bijbehorende productgroepen.
Het bedrijf
Hier vindt u alle informatie over ons bedrijf waaronder: een introductie, onze geschiedenis, het management, kwaliteit, de bankrelaties, vacatures, stageplaatsen en onze bedrijfsagenda.
Metaalbewerking
Assemblage
Machinepark
Markten en branches
Het bedrijf
Welkom bij Wemeco
Wemeco is een ISO9001:2008 gecertificeerd toeleverbedrijf dat is gespecialiseerd in het seriematig produceren van producten op klantspecificatie. Voor het bewerken van metaal heeft Wemeco een modern en uitgebreid machinepark tot haar beschikking. Ook kunt u rekenen op een strak georganiseerde planning en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze hoofdspecialisaties zijn: Allround metaalbewerking in staal, aluminium en RVS en assemblagewerkzaamheden van zowel series van 5 stuks als series van 100.000 stuks.

De kracht van Wemeco zit hem in het feit dat wij in eigen huis zowel halffabrikaten als eindproducten kunnen produceren (inclusief  assembleren, verpakken, verzorgen van de logistiek etc.). Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan leveranciers voor uiteenlopende onderdelen en oppervlaktebehandelingen.

Zo is Wemeco uw complete toeleverancier voor licht constructiewerk, halffabrikaten, (sub-)assemblages en eindproducten.
Productie in Polen
Al de productieactiviteiten van Wemeco vinden plaats in onze moderne fabriek in Kudowa Zdroj, Polen. Wemeco beschikt over enthousiaste en goed opgeleide medewerkers die borg staan voor een uitstekende kwaliteit. 

De productieprocessen worden bewaakt door middel van een volledig geïntegreerd softwarepakket. Hierbij maken wij gebruik van een branche specifiek ERP-pakket aangevuld met een zeer uitgebreid (productie) managementsysteem dat door onze eigen IT afdeling is ontwikkeld. Tevens hebben wij de koppeling gerealiseerd tussen onze systemen en een zeer geavanceerd productieplanningssysteem.

Wemeco Poland staat onder leiding van een Nederlands/Pools managementteam. De communicatie vindt plaats via onze customerdesk die wordt bemand door zowel Nederlandse (projectmanagement) als Poolse medewerkers die allemaal een Europese taal spreken.
Partnership
Wemeco richt zich op het creëren van een duurzame relatie met haar klanten. Een relatie die zich richt op win-win voor beide partijen en wordt gerealiseerd op basis van wederzijdse samenwerking.

Vanaf het moment vanaf offrering tot uitlevering van de producten; Wemeco staat klaar als flexibele productiepartner om in elk aspect van het proces mee te denken met haar klant, initiatieven aan te dragen en de relatie zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, om uiteindelijk de productiewens zo optimaal mogelijk te kunnen realiseren.
Informatie
Wij doen er alles aan om u via onze site zo volledig mogelijk te informeren. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u uw vragen en/of wensen met ons wilt bespreken. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.
Volg ons op Facebook
Volg Wemeco op facebook.
Andere websites
wemDeck vloerluiken

wemStep traptreden
Wemeco sponsort Donny van Hal
Wemeco is vanaf dit seizoen een van de hoofdsponsors van squashtalent Donny van Hal.
Wemeco investeert in CNC boormachine
Wemeco investeert in een CNC co÷rdinaten- boormachine van CMA (TRD40CNR 6000)
Wemeco
Nieuws
Polen
Bedrijfsgegevens
Over Wemeco
Bedrijfsagenda
Vacatures
Voorwaarden
Bewerkingen
Metaalbewerking
Assemblage
Ontwikkeling
Machinepark
Markten/Branches
Markten/Branches
Downloads
Productinfo
Software
Studenten
Links
Wemeco links
Media
Branche links
Polen links
Overige links
Contact
NAW Nederland
Route Nederland
NAW Polen
Route Polen
Website
Wemeco
Login
Privacybeleid
Voorwaarden
Sitemap
Wemeco Nederland B.V.

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo (Ov)
Nederland

Tel.:  +31 74 250 47 81
Fax:  +31 74 250 47 88

info@wemeco.com

©2000-2022 Wemeco All rights reserved. Designed by Wemeco
Bijgewerkt op: 16:11 2020-06-05 Versie 2.4.131122
Pagina generatie tijd: 0.117